Bemutatkozás

A Tatai és Társa Bt. 1994-ben családi vállalkozásként alakult, az alapítás óta 100%-ban magyar tulajdonú társaság. Tulajdonosai aktívan részt vesznek a működtetésben és az irányításában.

bemutatkozas

A cég 40 kamionnal, Tatabányán, korszerű, saját telephelyen működik.

A Tatai és Társa Nemzetközi Szállítmányozási Bt alapvetően nemzetközi közúti árufuvarozással foglalkozik, amelynél a viszonylatok súlypontja Nyugat- és Dél-Európa, illetve az EU országai, de esetenként belföldi fuvarozást is végez. A minőségi fuvarbonyolítást az euro 5-ös, vagy magasabb környezetvédelmi besorolású járműpark, a folyamatos teljesítés követés és a minőség vonatkozásában elkötelezett munkatársaink szavatolják.  Vállaljuk kötött határidős és 2 gépkocsivezetős fuvarok lebonyolítását is. Rendszeres forgalmaknál csere-félpótkocsit is tudunk biztosítani.

Munkatársaink angol, német, szlovák és orosz nyelven tudják a megbízói kapcsolatokat tartani.

CMR biztosításunk limitált kártérítési összege szállítmányonként 200 000 EUR, értékes elektronikai árucikkek esetében 300 000 EUR. Aktuális CMR-biztosításunk, általános felelősségbiztosításunk, fuvarozói tevékenységi engedélyünk, valamint közösségi engedélyünk (EU-licence) honlapunkról letölthetőek.

Érdekképviseletünket a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete látja el.

A személyi és tárgyi fejlesztések eredményeként mára közel 60 fő munkatársat foglalkoztatunk.
Cégünk telephelyén 220 m2 alapterületű javítóbázissal rendelkezünk.

Telephelyünk körbekerített, bekamerázott folyamatos őrzéssel ellátott terület, melyet több megbízónk is elismer biztonsági parkolóként.

Cégünk 2013-as árbevétele 1.850 millió HUF volt.

Comments are closed.