Bemutatkozás


A Tatai és Társa Bt. 1994-ben családi vállalkozásként alakult, az alapítás óta 100%-ban magyar tulajdonú társaság. Tulajdonosai aktívan részt vesznek a cég működtetésében és irányításában.


Vállalkozásunk 50 kamionból és félpótkocsiból álló flottájának korszerű, saját telephelyünk ad otthont Tatabányán.

A Tatai és Társa Nemzetközi Szállítmányozási Bt alapvetően nemzetközi közúti árufuvarozással foglalkozik, amelynél a viszonylatok súlypontja Nyugat- és Dél-Európa, illetve az EU országai, de esetenként belföldi fuvarozást is végez.

A minőségi fuvarbonyolítást az Euro 5-ös, vagy magasabb környezetvédelmi besorolású járműpark, a folyamatos teljesítés követés és a minőség vonatkozásában elkötelezett munkatársaink szavatolják.

Munkatársaink angol, német, szlovák és orosz nyelven tudják a megbízói kapcsolatokat tartani. CMR biztosításunk limitált kártérítési összege szállítmányonként 200 000 EUR, értékes elektronikai árucikkek esetében 300 000 EUR. Aktuális CMR-biztosításunk, általános felelősségbiztosításunk, fuvarozói tevékenységi engedélyünk, valamint közösségi engedélyünk (EU-licence) honlapunkról letölthetőek.

Érdekképviseletünket a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete látja el. A személyi és tárgyi fejlesztések eredményeként mára közel 90 fő munkatársat foglalkoztatunk.

Telephelyünk körbekerített, korszerű kamerarendszerrel és állandó portaszolgálattal rendelkezik, amely lehetővé teszi a folyamatos megfigyelést és őrzést, ezáltal több megbízónk is biztonságos parkolóhelyként ismeri el az objektumot.


Széles kapcsolatrendszerünkből, mely több száz hazai és külföldi céggel való rendszeres üzleti kapcsolatot jelent, az alábbi cégeket emeljük ki:


parallax background

Legyen a partnerünk


A fuvarfeladatok magas színvonalú lebonyolítását és a pontos árukövetést a
teljes járműparkra felszerelt flottakövető rendszer szavatolja


Írjon nekünk

+36 (34) 511-495

tatai@tataiestarsa.hu