Közúti fuvarozás és szállítmányozás

Közúti fuvarozás és szállítmányozás

Vállalkozásunk fő tevékenysége a nemzetközi szállítmányozás, amely területén különböző fuvarozási megoldásokat kínálunk ügyfeleink részére. Legyen szó egyedi vagy rendszeres fuvarfeladatról, a komplett rakomány szállítása mellett vállaljuk részrakományok és gyűjtőáruk célba juttatását. Szolgáltatásaink közé tartozik továbbá az olyan expressz fuvarok lebonyolítása, amelyek teljesítése 2 sofőrt igényel vagy kötött határidővel rendelkezik.

Nemzetközi fuvarfeladatainkat elsősorban Nyugat- és Dél-Európa, illetve az EU egyéb országaiban teljesítjük. Fő viszonylataink Ausztria, Németország, Spanyolország, Olaszország, Franciaország, Csehország és a Benelux államok területére esnek.

A fuvarfeladatok magas színvonalú lebonyolítását és a pontos árukövetést a teljes járműparkra felszerelt flottakövető rendszer szavatolja, minden vontató járművünk, illetve a hűtős-dobozos félpótkocsik külön-külön is önálló GPS-szel vannak ellátva. Partnereink kérésére rendszeres fuvarfeladatok esetében biztosítani tudjuk a hozzáférést a műholdas szállítmány- és gépjárműkövető rendszerünkhöz.

Cégünk hosszú évek óta részt vesz nagy értékű áruk szigorú biztonsági feltételek melletti fuvarozásában is. Az összes keményfalú pótkocsink speciálisan kialakított biztonsági felszereltségű. Ez a következő műszaki megoldásokat jelenti: ajtónyitás-érzékelő, riasztórendszer ajtónyitáskor, pánik-gomb a vontatóban, pótkocsi leakasztás-érzékelés ill. GPS-es útvonal-eltérés figyelés. A fuvarozott árukat külön biztonsági zárral is védjük.

Kiegészítő szolgáltatások

A fuvarfeladatok költséghatékony és pontos lebonyolítása mellett törekszünk további megoldásokkal hozzájárulni ügyfeleink versenyképességéhez. A rakodási és várakozási idők csökkentése érdekében előrakással és csere-félpótkocsikkal törekszünk a pótkocsik és ezzel a szállítmányok minél gyorsabb és hatékonyabb forgására.

Tatabányai telephelyünkön 2017-ben létesítettünk egy 300m2-es mobil sátrat, amely alkalmas rakományaink átmeneti és rövid távú raktározására vagy keresztdokkolási tevékenységre. A biztonságos raktározást telephelyünk korszerű kamerarendszere és 0-24 órás portaszolgálat és őrzés szavatolja.


parallax background

Legyen a partnerünk


A fuvarfeladatok magas színvonalú lebonyolítását és a pontos árukövetést a
teljes járműparkra felszerelt flottakövető rendszer szavatolja


Partnereink Ajánlatot kérek

+36 (34) 511-495

tatai@tataiestarsa.hu